Team Building

Hvem er de egentlig, de mennesker der møder på arbejdspladsen om morgenen, udfører deres arbejde, og går hjem igen om eftermiddagen?

Kender kollegaerne og lederne hinandens styrker og svagheder?
Hvis svaret er nej, er der også en stor sandsynlighed for, at den enkelte medarbejders potentiale ikke bliver udnyttet fuldt ud - og dermed at han eller hun ikke føler sig værdsat og under udvikling. Og medarbejdere, der ikke føler sig værdsat og udfordret, bliver lynhurtigt umotiverede.

Det er ikke sundt for medarbejderen, og derfor ikke sundt for arbejdspladsen.

Pernille Svarres supplement til teambuilding kan med fordel anvendes til at afdække holdets sammensætning: Hvem er effektiv, når der hurtigt skal skiftes taktik? Hvem har overblikket? Hvem er mægleren? Spørgsmål, der er væsentlige at kende svaret på, i den travle hverdag. 

Svarene finder Pernille Svarre sammen med dit hold. Hun bruger sin ekspertise fra sportens verden, hvor holdånden er altafgørende: 

Der er brug for - og skal være plads til - alle typer. Men de forskellige typer skal kunne løfte i flok. Derfor skal der findes en samarbejdsform som både respekterer holdets behov, og den enkeltes behov for individuel udvikling.

Pernille Svarre benytter fægtning i sin teambuilding                                                                       

Seneste nyt:
Intet nyt i øjeblikket.